.

DM najpoželjniji poslodavac u 2016. u BiH, Fis među najpoželjnijim poslodavcima u sektoru maloprodaje

26 Svibanj 2016

Kompanija Kolektiv i portal Posao.ba u petak su, prema rezultatima provedenog istraživanja, deseti put proglasili najpoželjnije poslodavce u BiH. U istraživanju koje je provedeno u periodu od veljače do travnja, sudjelovalo je oko 20 000 ispitanika koji su za titulu najposlodavca 2016. godine nominirali čak 740 kompanija.

 


Apsolutni pobjednik ovogodišnjeg izbora je kompanija DM drogerie markt koja je ponijela titulu “Najpoželjniji poslodavac 2016.”, a slijede je Al Jazeera Balkans, Authority Partners, Violeta, UniCredit Bank, Nelt, Raiffeisen banka, Nsoft, Hifa Group i Alma Ras.

Prema glasovima posjetitelja portala Posao.ba, jedan od tri najpoželjnija poslodavca u sektoru maloprodaje je i poduzeće FIS, što ga ponovno svrstava među 50 kompanija u BiH koje se smatraju idealnim mjestom za rad.

Na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja održanoj u Domu Oružanih snaga BiH, u ime poduzeća FIS priznanje je primio direktor maloprodaje Igor Radoš.

"Izuzetno smo počašćeni što smo ponovno u društvu najpoželjnijih poslodavaca u BiH, osobito što je to rezultat percepcije javnosti. Ovo je za nas veliko priznanje, ali, naravno, i obveza da nastavimo raditi na stvaranju još ugodnije radne klime u našem kolektivu”, rekao je Radoš./o.t./

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa