.

Svečano zatvoreni Dani kazališta 'Vitez 2018'

27 Studeni 2018

Izvedbom predstave "Lude sedamdesete" u ponedjeljak navečer svečano su zatvoreni jubilarni 10. dani kazališta "Vitez 2018".

Predsjednik Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez Ivan Sajević kazao je kako su ovogodišnji, jubilarni Dani kazališta bili najuspješniji i najposjećeniji dosad.

"Hvala našoj divnoj publici, hvala svim gostima iz Hrvatske, Srbije i BiH koji su nastupili na ovogodišnjim kazališnim danima, a najveće hvala svim članovima naše kazališne obitelji koji su, kao i svaki put do sada, iznijeli najveći dio tereta organizacije", kazao Sajević.

Također, zahvalio je Ministarstvu kulture ŽSB-a na podršci, kao i Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na čelu s državnim tajnikom Zvonkom Milasom.

"Zahvaljujući njihovoj potpori dvoranu smo doveli u gotovo optimalno stanje, uspjeli smo napraviti galeriju, tehničku sobu, podno grijanje i u potpunosti nabaviti toliko potrebnu tehniku", dodao je Sajević.

Ovogodišnji kazališni dani počeli su izvedbom predstave "Šmizle", a završeni su predstavom "Lude sedamdesete" koju je viteško kazalište mladih ove godine najviše puta izvodilo. Uz kazališne radionice, tematske okrugle stolove iz GKM Vitez posebno su naglasili kako ih raduje činjenica da su bogatiji za 30 novih članova.

"Presretni smo da imamo velik broj mladih koji su garancija da će se našom dvoranom prolamati smijeh i radost dugi niz godina koje su pred nama", kazao je Sajević.

Za prosinac se pripremaju brojni nastupi, a uskoro ih očekuje i tradicionalni nastup u sklopu humanitarne akcije "Mladi mladima", koju organizira Forum mladih Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine "Prsten" u Zagrebu, priopćeno je iz GKM Vitez.

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa