.

Nedjelja na Sveučilištu „VITEZ“ u znaku zdravlja i ljepote

14 Studeni 2016

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ u nedjelju, 13. studenoga 2016.g. u svojim je prostorijama u Travniku organiziralo akciju „ZDRAVLJE I LJEPOTA“, s bogatim cjelodnevnim sadržajem. 

Sa ciljem otklanjanja stresa i napetosti ili pak ublažavanja bola u leđima, bila je organizirana  stručna medicinsku masaža za što su se pobrinule naše fizioterapeutkinje, asistentice na Fakultetu zdravstvenih studija. Izuzetno zadovoljne, naše gošće nakon masaže bile u prilici i dobiti vrhunsku uslugu profesionalnog šminkanja za što je bila zadužena CM-ova profesionalna šminkerica Marija Šarić.

Nakon masaže i šminkanja, sve sudionice ovog jednodnevnog programa uživale su u jedinstvenoj prezentaciji i degustaciji zdrave prehrane, za što će bio zadužen poznati kulinarski mag, Vjeko Kramer, sa čijim su slanim i slatkim delicijama upoznati gotovo svi sladokusci u BiH, ali i izvan njenih granica.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su se odazvali i sudjelovali u našoj akciji, našim gošćama iz Travnika, Novog Travnika i Viteza, zatim CM-u i njihovim  predstavnicama Ivani Rajić i Mariji Šarić  te  popularnom TV kuharu Vjeki Krameru.

 

Svim našim  gostima želimo da ih osmijeh zadovoljstva i sreće, koji smo im darivali tijekom akcije „Zdravlje i ljepota“, prati do nekog novog susreta u organizaciji Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa