.

mBot roboti stigli u KŠC „Petar Barbarić“

14 Ožujak 2017

U četvrtak 9. ožujka, KŠC „Petar Barbarić“ u Travniku bio je domaćin prve obuke za nastavno osoblje u sklopu programa SPARKreators koji za cilj ima ponuditi znanje nastavnom osoblju na područjima znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Osim nastavnom osoblju, ovaj program je namijenjen i učenicima koji će u narednom razdoblju, zajedno s nastavnicima koji su prošli obuku, biti dio fizičkih i online natjecanja u sklopu SPARKreators lige. Ukupno 348 škola iz cijele Bosne i Hercegovine će biti dio ove lige.

Ukupno deset škola iz središnje Bosne je sudjelovalo na obuci u našem školskom centru. Učenici će raditi na dva robotića, a uvjereni smo da će ova inovacija u radu s učenicima donijeti mnogo uzbuđenja našem nastavnom osoblju kao i učenicima koji s nestrpljenjem iščekuju buduća natjecanja unutar SPARKreators lige. Zahvaljujemo se SPARK Business parku na ovoj odličnoj inicijativi kao i odabiru našeg školskog centra za održavanje ove obuke, stoji na web stranici KŠC-a "Petar Barbarić".

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa