.

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ i Mješovita srednja škola „Travnik“ zajedno na projektu „Koračajmo zajedno“

17 Listopad 2018

Katolički školski centar "Petar Barbarić" Travnik 15. listopada bio je domaćin sastanka na kojemu se prisustvovali direktorica Ivana Ćurčić, Alen Gudalo, voditelj projekata te Aida Lončar, direktorica Mješovite srednje škole „Travnik“ kao i djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“, Marija Puljić i Alija Gušić.

Tema sastanaka je bila mogućnost zajedničkog sudjelovanja naše dvije škole na projektu „Koračajamo zajedno“, čiji je nositelj Centar za mlade „Ivan Pavao II“ u suradnji s Pravoslavnim centrom za mlade Mitropolije dabrobosanske Sveti Petar Sarajevski u Istočnom Sarajevu i mladima iz Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Dogovoreno je da će učenici obje škole biti dio tematskh radionica koje će se realizirati tijekom cijele školske godine, a osim ovih aktivnosti mladi će biti dio projekta kroz aktivnosti koje će se realizirati i izvan škole. Temeljni cilj ovih projektnih aktivnosti jest pomoći mladima u otkrivanju bogatstva različitosti u našoj zemlji te približiti mlade kroz otkrivanje zajedničkih vrijednosti i rušenje predrasuda.

Iz KŠC se zahvaljuju direktoricama obje škole i Centru za mlade „Ivan Pavao II“ na otvorenosti i novim idejama koje će pomoći učenicima u uključenju u aktivnosti koje će im omogućiti da bolje upoznaju svoje vršnjake, vlastitu zajednicu, ali i našu zemlju u cjelini.

IZVOR

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa