Ispiši ovu stranicu

Travnički reper Kristijan Beljan – Beky najavljuje novu pjesmu pod nazivom „Ona“

14 Srpanj 2016

Kristijan Beljan – Beky je devetnaestogodišnjak iz Travnika koji već od svoje 14. godine svoje osjećate interpretira kroz glazbu. Do sada je snimio 13 pjesama te dva spota, a u razgovoru za portal NovaBila.info otkrio je da uskoro slijedi i nova pjesma pod nazivom „Ona“.

Ovaj put idem k nečemu drukčijem. Radi se o pop pjesmi, naravno to je izuzetak, sve treba probati. Želio sam da se okušam u tom žanru i vjerujte mi jako sam zadovoljan. Naravno da ostajem pri onom sto sam prije snimao, pravi real rap, jer me to čini ispunjenim. Dugo sam razmišljao na ovaj potez i odlučio sam da ću pokušati. Snimili smo ne mogu reći hit, ali sigurno dobru stvar koje se danas slušaju. Imam veliku podršku iz širokog kruga poznanika i svima hvala na tome. Kada su u pitanju prethodne pjesme, najbolje su prošle „Gdje smo zalutali“ te “Čvrsto stojim“, govori nam Beky.

Kako nam otkriva Beky, glavna inspiracija i motiv za ovu pjesmu je njegova djevojka koja je uvijek bila uz njega i dala mu nesebičnu podršku onda kada mu je ona trebala, te joj se na ovaj način želi zahvaliti na svemu.

Izvor