Ispiši ovu stranicu

Komedija Željka Pervana „Na komadiću Europe“ u Travniku

18 Rujan 2018

Željko Pervan najbolji stand up komičar na ovim prostorima, izvest će svoju predstavu „Na komadiću Europe“ u JU Centar za kulturu Općine Travnik 27. rujna 2018. godine u 20 sati.

Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.

Pervan je možda javnosti najpoznatiji po humorističkom show-u „Večernja škola“; u toj spontanoj, većinom improviziranoj emisiji glumio je profesora u večernjoj školi koji je podučavao četiri odrasle osobe: Aljošu, Denisa, Antimona i Tetka (Zlatan Zuhrić Zuhra, Mladen Horvat, Ahmed El Rahim, Đuro Utješanović), te sa njima raspravljao o svijetu i životu. Ulaznice po cijeni 12 KM mogu se kupiti u prostorijama Centra za kulturu u Travniku.

U Vitezu gostuje s predstavom "Na hladnom betonu"

Dan kasnije, 28. rujna 2018. godine u 20 sati u Kongresnoj dvorani hotela "Central" u Franšiznom centru u Jardolu popularni komičar gostuje s predstavom "Na hladnom betonu" u kojoj govori o svom životu, od rođenja do današnjih dana, naravno, na svoj specifičan sarkastično-satirični način. Ulaz na predstavu je 15KM, odnosno 20KM na dan predstave.

 

Galerija slika