.

Na djecu poput Jakova možemo biti ponosni

07 Travanj 2017

Nogometni klub „Nova Bila“ i ove godine se pored rezultata na terenu, može pohvaliti i  svojim mladim i talentiranim nogometašima. Ovaj klub nakon manifestacije “Izbor sportaša općine Travnik za 2016. godinu” može biti ponosan na svog igrača Jakova Barača, koji je proglašen za najperspektivnijeg sportaša nogometaša.

 Jakov je rođen 13.3. 2003. godine i svoju ljubav prema nogometu gaji već od malih nogu, dok intenzivno s treninzima započeo je u četvrtom razredu osnovne škole. Kako kaže nogomet mu znači sve, te jednog dana želi i profesionalno zaigrati za neki klub.

„Moj najveći uzor je Sergio Ramos, želio bi jednog dana igrati baš poput njega u klubu poput Real Madrida ili Hajduka, to je ujedno i moj najveći životni san.“, izjavio je ovaj mladi nogometaš.

Da podsjetimo na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja je posvećena sportašima i sportskim radnicima sa područja općine Travnik, dodijeljeno 30 priznanja, a sa ciljem stimuliranja mladih i njihovog što većeg uključivanja u sport dodijeljeno je i pet nagrada najpesperktivnijim sportašima.

„Kada su pročitali moje ime, nisam mogao vjerovati da su baš mene izabrali budući da je bilo još dosta drugih dječaka iz drugih klubova, u tom trenutku osjećao sam se presretno. Ova nagrada mi je dala poticaj da i dalje treniram i budem što bolji nogometaš.“, rekao je Jakov s nadom kako će jednog dana živjeti svoj san.

Kako doznajemo iz NK “Nova Bila” Jakov svakodnevno putuje po 12 km kako bi došao na trening, te pored toga ni jedan nije propustio niti na jedan zakasnio.

 

NovaBila.info | Tanja Meljančić

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa