.

Uspješno održana Mala olimpijada u Vitezu

27 Travanj 2017

Povodom obilježavanja Dana općine Vitez danas je u organizaciji Osnovne škole “Vitez” održana Mala olimpijada u kojoj su sudjelovali učenici OŠ “Dubravica”, OŠ “Bila”, OŠ “Vitez”  te Dječji vrtić “Vitez”. 

Sudjelovalo je ukupno 150 natjecatelja, a ovogodišnju Malu olimpijadu je otvorio načelnik Tomislav Bošnjak-Matić. Natjecanje je podržalo oko 500 gledatelja, a uljepšao ga je Plesni klub LDF. Najbrža beba Viteza Jakov Brkić. Pobjednik Male olimpijade je OŠ “Vitez”, dok je drugo mjesto pripalo OŠ “Bila” te treće mjesto OŠ “Dubravica”.

Olimpijadu su činile nogometna čarolija, hokejaško ludilo, x-o , košarkaški poligon, poligon hrabrosti, poligon preciznosti, trčanje u parovima, poligon spretnosti, poligon četveronoške te poligon s košarkaškom loptom.

Ideja je potekla iz rukovodstva OŠ “Vitez” s ciljem razvitka sporta u u Vitezu, stvaranja novih prijateljstava i što je najvažnije skloniti djecu sa ulice i na kratko ih odvojiti od pretjeranog korištenja modernih tehnologija, rekao je za portal NovaBila.info Bojan Štrbac dan prije početka Male olimpijade.

NovaBila.info

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa