.

HRVAT NA TRONU: Modrić je najbolji veznjak Lige prvaka

24 Kolovoz 2017

MODRINACIJA Luku je izabralo 80 trenera momčadi koje su prošle godine igrale Ligu prvaka i Europsku ligu te 55 novinara zemalja članica Uefe, uključujući urednika 24sata Elvira Islamovića.

Luka Modrić najbolji je veznjak prošlosezonske Lige prvaka. Hrvatski kapetan dobio je nagradu na ždrijebu Lige prvaka u Monte Carlu u izboru u kojem su kao jedini hrvatski medij sudjelovala 24sata i jedan od urednika naših novina Elvir Islamović.

Luku je izabralo 80 trenera momčadi koje su prošle godine igrale Ligu prvaka i Europsku ligu te 55 novinara zemalja članica Uefe, a 24sata su bila u društvu talijanske Gazzette  dello Sport, španjolske Marce, njemačkog Kickera i ostalih uglednih sportskih dnevnika koji su imali pravo glasa u Monacu.

Modrić je od nas dobio maksimalan broj bodova, a kao i prošle sezone, kad smo za igrača godine, zajedno s Uefom i ostalim kolegama izabrali Ronalda, i ove godine predvidjeli smo pobjednike. Modriću smo dali maksimalan broj bodova, kao i Cristianu Ronaldu koji je slavio u dvije kategorije, izabran je za najboljeg napadača prošlosezonske Lige prvaka te za najboljeg igrača godine.

Najbolji golman je Gianluigi Buffon, a sve ostale nagrade pokupili su realovci. Nagradu za najboljeg braniča dobio je Sergio Ramos, a nakon njega na pozornicu u Grimaldi Forumu u Monacu popeo se Luka Modrić koji je primio nagradu za najboljeg veznjaka.

Dominaciju Reala zaključio je Ronaldo drugom nagradom u pola sata.

 

 

/24 sata/




 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa