.

KK "TRAVNIK": Igor Bošnjak okupio igrače, počele pripreme za novu sezonu

07 Rujan 2017

Pod nadzorom trenera seniorske ekipe Igora Bošnjaka u utorak su zvanično startale pripreme prvog tima KK "Travnik Bosna tours" za sezonu 2017./2018. A1 lige FBiH.

Okosnicu tima čine igrači iz prošle sezone kojima će se priključiti dva do tri nova igrača kao i nekoliko mladih košarkaša. U razgovoru za Travnički vjesnik trener KK "Travnik" Igor Bošnjak spremno čeka novu sezonu te se nada iskoraku u igri svoga tima, kao i uspješnosti u ligaškom natjecanju. Na početku razgovora osvrnuo se na prošlu sezonu u kojoj su Travničani završili na 8. mjestu:

""Došao sam na polovici prošle natjecateljske sezone u kojoj je trebalo u 10 radnih dana prilagoditi ekipu na novi način rada i krenuti sa službenim utakmicama. Nakon odigrane sezone, imali smo tri utakmice koje smo doslovno izgubili u zadnjim sekundama, ali smo naučili puno i stekli jedno vrijedno iskustvo za novu sezonu. Vjerujem da smo unatoč negativnom skoru, napravili pozitivne temelje s kojim treba graditi jedan pozitivan klub kakav je KK Travnik na čelu s predsjednikom Azemom Ejubovićem."

Pripreme su počele u utorak, što navijači mogu očekivati u novoj sezoni:

Na početku priprema za novu sezonu dobili smo dva nova igrača, nekima smo se i zahvalili, dok su neki prestali s aktivnim igranjem ili su se odlučili za odlazak u inozemstvo. U svakom slučaju, ove sezone kostur ekipe je ostao tu, bit ćemo spoj tih nekoliko iskusnih igrača na ključnim pozicijama, kao i mladih igrača, nadam se željnih dokazivanja. Imamo već sada dogovorene pripremne utakmice te jedan dvodnevni turnir koji će nam biti glavna kontrola pred početak nove sezone. Zahvaljujem vam se što ste izdvojili prostor za KK Travnik Bosna tours i za ove mlade ljude koji će sigurno dati svaki atom snage za što bolje rezultate i naravno da predstave grad Travnik u najboljem svjetlu. Nadam se vašoj podršci kroz čitavu sezonu, kao i podršci naših vjernih navijača."

Treneru i igračima KK "Travnik" želimo sretnu i uspješnu novu 2017./2018. sezonu u A1 ligi FBiH i radujemo se budućoj suradnji.

 

Travnički vjesnik

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška