.

Proglašeni najbolji sportaši Općine Travnik

26 Siječanj 2019

U petak, 25. siječnja 2019. godine u Centru za kulturu općine Travnik održana manifestacija Izbora sportaša općine Travnik za 2018. godinu. Među dobitnicima priznanja našla su se i tri perspektivna sportaša iz Nove Bile.

Nikola Nevistić, kapetan RK Nova Bila sa prosječnih osam pogodaka po utakmici proglašen je najperpektivnijim sportašem rukometašem općine Travnik.

 Priznanje koje sam dobio za najperspektivnijeg sportaša općine Travnik je još jedna potvrda kako se trud, zalaganje i odricanje u sportu uvijek isplati. Također, ovo priznanje mi daje dodatnu energiju, ali i obvezu da se rukometu posvetim još više kako bih ostvario svoje postavljene ciljeve. Vjerujem kako je sve moguće, samo ako se dovoljno želi, rekao je za NovaBila.info, najperspektivniji rukometaš općine Travnik i kapetan RK Nova Bila, Nikola Nevistić.

Ante Lemo, član kadetske ekipe NK Nova Bila proglašen je najperspektivnijim sportašem nogometašem općine Travnik u 2018. godini.

 Sretan sam, ali i ponosan što je ovo veliko priznanje pripalo baš meni budući da je nogomet najzastupljeniji sport svugdje, pa i u našoj općini gdje imamo dosta kvalitetnih nogometnih klubova. Posebno sam zahvalan svojim roditeljima koji su me uvijek dobrili i bili mi podrška za svaki trening i za svaku utakmicu. Sport je uvijek pravi izbor, a ovo priznanje to i potvrđuje te pozivam sve mlade da se aktivno priključe i bave sportom, rekao je Ante Lemo, najperspektivniji nogometaš općine Travnik u 2018. godini.

 Josip Nevistić iz JK Nova Bila sa svojih osam godina i deset osvojenih medalja proglašen je najperspektivnijim džudašem općine Travnik u 2018. godini.

Imam tek osam godina i deset osvojenih odličja, a dobio sam ovo priznanje što me čini sretnim i ponosnim, ali i motiviranijim da se ovom sportu posvetim još više, rekao je Josip Nevistić, najperspektivniji džudaš općine Travnik u 2018. godini.

Najperspektivnijoj sportašica – šahistkinja proglašena je Sajra Dedić iz ŠK “Travnik” Travnik. Najperspektivnijem sportašici–džudiskinji, Ajni Ćuk, JK ” Travnik, Travnik.

Za najboljeg kadeta proglašen je Mehmed Topoljak član ŠKK “Travnik”, dok za najbolju kadetkinju proglašena je Amina Memić članica JK “Travnik”. Tiulu najboljeg juniora u pojedinačnoj konkurnciji ponio je Dženan Maglić, član Karate kluba “Vezir” iz Turbeta, a najbolji junior iz ekipnih sportova je član juniorske ekipe NK “Travnika”.

Najbolja ženska kadetska ekipa je KK “Travnik”, najbolja muška kadestka ekipa NK “Travnik”, a najbolja juniorska ekipa je NK “Travnik”.

U kategoriji najbolja ženska ekipa proglašena je ŽNK “Rossa Brandis” dok je najbolja muška ekipa KK “Travnik”.

Najbolji sportaš Općine Travnik za 2018. godinu je Arsim Gaši član Karate kluba “Vlašić” iz Turbeta dok je najbolja sportašica iz ekipnih sportova Envera Akeljić, članica ŽNK “Rossa Brandis”, dok najbolji sportaš iz ekipnih sportova je Marko Marković, član KK “Travnik”.

U konkurenciji najbolji trener iz ekipnih sportova proglašen je Igor Bošnjak KK “Travnik”, a najbolji trener iz pojedinačnih sportova je Samet Gaši trener Karate kluba “Vlašić”.

Sportski savez dodijelio je zahvalnice za UŽ “Emina”, KUD Turbe, “PS ” Maja” i JU “Centar za kulturu općine Travnik”.

izvor

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa