.

Kinezi žele investirati u željeznice i puteve u BiH

14 Srpanj 2017

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić sastao se sinoć u sjedištu uprave ASA Prevent grupacije u Sarajevu s izaslanstvom kineske tvrtke CRRC Urban Traffic Kft koja je izrazila želju za investiranje u željeznice i puteve u Bosni i Hercegovini.  

Sastanku su nazočili Nijaz Hastor i Kenan Hastor, vlasnici ASA Prevent grupacije, kao i član Nadzornog odbora Almir Jazvin. Delegaciju CRRC Urban Traffic Kft. činili su pomoćnik generalnog menadžera Lin Lin, predsjednik uprave Gu Yifeng i pomoćnik direktora Ni Huanjun.

Tijekom sastanka razgovaralo se o detaljama infrastrukturnih projekata i modalitetima buduće suradnje.

- Cijenimo doprinos ASA Prevent gupacije privlačenju novih investicija u našu zemlju. Ulaganja u infrastrukturu nalaze se u vrhu naših prioriteta i svjesni smo da je dobra putna i željeznička komunikacija preduvjet ekonomskog napretka Federacije - istaknuo je tom prilikom premijer Novalić.

Organizator posjete CRRC Urban Traffic Kft. u BiH je ASA Prevent grupacija na čelu s Nijazom Hastorom koji je tom prilikom izjavio da na ovaj način želi dodatno doprinijeti razvoju bh. gospodarstva i privlačenju novih investicija.


 

/vecernji.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška