.

Narednih dana nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

23 Svibanj 2018

Nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje se narednih dana u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH) priopćeno je da se nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i temperaturama do 26 stupnjeva očekuje i danas u BiH.

I sutra se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno postoje uslovi i za pojavu grada. Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima postupan prestanak padalina. Jutarnja temperatura od deset do 16, na jugu od 15 do 19, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stupnjeva.

I u petak će prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, postupni porast oblačnosti. Poslije podne, sa kišom i pljuskovaima u zapadnim, centralnim i sjevernim područjima. U Hercegovini nešto manje oblačnosti i bez padalina. Jutarnja temperatura od deset do 16, na jugu od 15 do 19, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu i na sjeveru do 29 stepeni.

Nestabilno vrijeme očekuje se i prvog dana vikenda.

Tijekom dana sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od deset do 16, na jugu od 15 do 19, a najviša dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stupnjeva, priopćeno je iz FHMZBiH.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa