.

Rano ljeto uz temperature do 32 stupnja: Poslije sunca, opet pljuskovi s grmljavinom

03 Lipanj 2018

Danas će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake će uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu u većem dijelu Bosne.

Vjetar slab do umjeren na zapadu Bosne i u Hercegovini zapadni i jugozapadni, a u ostatku Bosne sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 26 do 32 stupnja.

Sunčan početak novog radnog tjedna

U ponedjeljak sunčano, a poslije podne i u večernjim satima umjeren porast naoblake ponegdje u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne, kao i ponegdje na sjeveru i sjeveroistoku Hercegovine može uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 26 do 32 stupnja.

U utorak nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u većem dijelu naše zemlje. Padaline poslije podne i u večernjim satima. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 stupnja.

Za srijedu meteorolozi najavljuju nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine lokalno mogu biti i obilnije. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 24 do 30 stupnjeva.

izvor

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa