.

Novi Travnik: Veterani Hajduka i Udruga PRONT igraju humanitarnu utakmicu

20 Svibanj 2016

Udruga za poticaj razvoja općine Novi Travnik "PRONT" organizira humanitarnu malonogometnu utakmicu u Novom Travniku...

 

Udruga PRONT dogovorila je novu humanitarnu utakmicu, a ovaj put radi se o Veteranima Hajduka iz Splita. Utakmice će biti odigrana 03. 09. 2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Novom Travniku sa početkom u 19 sati.

Prvo će na teren Gradske dvorane u Novom Travniku izići Veterani NK Novi Travnik i Veterani Hajduka, zatim slijedi zabavni dio i na kraju utakmica Udruga PRONT i Veterani Hajduka.

Udruga PRONT za koju će nastupiti Gospodarstvenici, političari i medicinski djelatnici igrati će protiv Veterana Hajduka, koja je najavila dolazak u najjačem sastavu, a tu bi trebali biti Tonči Gabrić, Miljenko Bikić, Goran Brailo, Aljoša Asanović, Blaž Slišković, Ivica Šurjak, Jurica Jerković,Igor Musa, Hrvoje Veić. Nenad Pralija, Vlatko Đolonga, Vilson Đoni, Ivica Mornar i još pokoje iznenađenje u sastavu "bilih".

Cilj ove utakmice je prikupljanje novčanih sredstava za proširenje smještajnih kapaciteta u Javnoj ustanovi Duga u Novom Travniku.

Centar Duga je ustanova koja pruža usluge dnevnog i stacioniranog boravka osobama sa posebnim potrebama. Rad se bazira na programima socijalne skrbi, odgoja, obrazovanja i radnog osposobljavanja djece sa posebnim potrebama.

Centar je osnovan 1997 godine i pruža usluge građanima iz cijele Bosne i Hercegovine, a nalazi se u samom centru grada. Postojeći kapaciteti su popunjeni, te Centar nije u mogućnosti udovoljiti svakodnevnim zahtjevima za smještaj korisnika, posebice za stacionirani smještaj.

Dogradnjom i proširenjem objekta stvorili bi se uvjeti za prijem novih korisnika, te poboljšali uvjeti rada u jedinoj ovakvoj ustanovi u Kantonu SBK.

Procijenjena površina dogradnje iznosi 200 četvornih metara, a ukupna vrijednost projekta iznosi 150.000 KM.

Udruga PRONT ovim projektom želi prikupiti dio sredstava potrebnih za realizaciju ovog projekta, te poziva sve ljude dobre volje da se priključe ovoj velikoj humanitarnoj akciji.

U koliko želite biti dio ove akcije javite se na br. mob 063 829 516 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor teksta: Drukciji.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa