.

Samo jedan kandidat za načelnika općine Novi Travnik dostavio odgovore na pitanja "Travničkog vjesnika" u vezi izbornog programa

20 Rujan 2016

Portal „Travnički vjesnik“ u cilju bolje prezentacije programa kandidata za načelnika općine Novi Travnik i boljeg upoznavanja sa istim od strane građana Novog Travnika, svim kandidatima za načelnika je uputio listu istih pitanja, za koje smo prema našim saznanjima, utvrdili da su od velikog interesa javnosti.

Svoje odgovore kandidati za načelnika općine su trebali dostaviti najkasnije do 19.09.2016. kako bi mogli pravovremeno objaviti sve odgovore na našem portalu. Pitanja su strukturirana u tri oblasti sa ukupno 12 pitanja. Naravno, svjesni smo da nismo obuhvatili sva područja, a niti sva pitanja, već smo izdvojili samo ona područja i pitanja za koja smatramo da su važna za građane Novog Travnika i općenito razvoj lokalne zajednice.

Do navedenog datuma, od tri kandidata za načelnika općine Novi Travnik, samo jedan kandidat (Stjepan Dujo) je dostavio svoje odgovore, a druga dva (Refik Lendo i Besim Belegić) to nisu učinili.

Od 21.09. počinjemo sa objavom odgovora. /o.t./

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa