.

Iz GKM-a Vitez otkazali današnje igranje predstave “Brat magarac” HNK-a Mostar

03 Srpanj 2017

Predstava “Brat Magarac” HNK-a Mostar, autora Renea Medvešeka a u režiji Lawrencea Kiirua, koja je trebala biti odigrana u ponedjeljak navečer na 2. Danima hrvatskog kazališta u BiH, otkazana je, priopćeno je iz Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge mladih “Enter”. 

 Razlog otkazivanja igranja ove predstave, koja je trebala biti izvedena u središnjem dijelu Dana hrvatskog kazališta u BiH, tragična je smrt mlade Kristine Lovrinović, sedamnaestogodišnje članice Gradskog kazališta mladih Vitez.

 

Shrvani smo ovom tragedijom, bol svih nas je prevelika i naše su misli sad uz Kristininu obitelj. Uz Kristininu najužu obitelj mi smo najviše tužni zbog ove neopisive tragedije i igranje predstave nije opcija. U našoj kazališnoj dvorani je tijekom dana velik broj naših članova tugovao, dvorana je doslovno nakvašena suzama. Naši prijatelji iz HNK-a Mostar su bez pogovora prihvatili našu odluku i izrazili nam duboku i iskrenu sućut, kao i velik broj kazališta iz zemalja okruženja, na čemu smo im zahvalni, priopćeno je iz GKM-a Vitez.

 

 

/vitez.info/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška