.

Predstavnici Veleposlanstva Japana posjetili Novi Travnik

06 Veljača 2018

Općinu Novi Travnik danas je posjetio predstavnik Veleposlanstva Japana u BiH Takajuku Kumakura (Takayuki Kumakura), a povod je bio monitoring projekta izgradnje i rekonstrukcije sportskih terena u Novom Travniku, koji je Vlada Japana podržala sa 180.552 KM.

Ovim projektom, koji je realiziran početkom 2016. godine, među ostalim, rekonstruiran je košarkaški, te izgrađen teniski teren, uređena trim staza, te su renovirani sanitarni čvorovi u sportskoj dvorani.

Uz rekonstruirane i novoizgrađene terene, upriličena je i posjeta gradskoj sportskoj dvorani, gdje je razgovarano o potrebi saniranja infrastrukture, prvenstveno krova.

Pomoćnik načelnika Općine Novi Travnik, Branko Brkan kazao je Feni kako postoji mogućnost da Općina, s tim ciljem, ponovno aplicira za grant sredstva Vlade Japana, te da je poziv za aplikaciju otvoren do kraja veljače.

- Nadam se kako ćemo uspjeti aplicirati za ova sredstva. Bila bi, prvenstveno, namijenjena sa krov sportske dvorane koji prokišnjava, a tu su i problemi sa grijanjem, dotrajalom stolarijom i rasvjetom. Dvorana je izgrađena prije dosta godina i vrijeme je učinilo svoje - kazao je Brkan.

/avaz.ba/

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa