.

Prvi Ladies night u Kreševu

10 Kolovoz 2019

Kreševo će ove subote ugostiti svoje prvo izdanje događaja zabavnog karaktera, namijenjen isključivo damama poznatog kao "Ladies night".

Ladies night je koncept promotivnog događaja (eventa) uglavnom u Sjedinjenim Američkim Državama na kojem žene plaćaju manje ulaznicu ili pak piće na istom.
U svijetu, pa tako sve češće i u Bosni i Hercegovini, Ladies night (tzv. Ženska večer, Večer za žene) predstavlja određeni vid zabave, događaj namijenjen isključivo ženama. U pravilu, riječ je o zabavnom događaju kojeg prate određene tvrtke sa ženskim proizvodima (časopisi, kozmetika…) a koji podrazumijeva prije svega druženje praćeno glazbom, pićem i hranom te eventualnom nekim dodatnim sadržajem tipa kazalište predstave ili pak filmske projekcije.

Vođeni činjenicom, da su ovakvi događaji uglavnom bazirani na veće gradove, pa tako i u našoj državi isključivo na Sarajevo te u zadnje vrijeme eventualno Banja Luku, Tuzlu i Zenicu, udruga Arka iz Kiseljaka posljednje četiri godine održava ovaj vid druženja u Kiseljaku a sada evo i u drugim općinama Središnje Bosne. Naime, Ladies night je prethodno uspješno održan u Vitezu a ovo ljeto ne sumnjamo, u istom će uživati i dame Kreševa.

Uz podršku i u suradnji s Općinom Kreševo a povodom Dana ove Općine, Ladies night će u Kreševu biti održan uz prekrasni ambijentu banjskog bazena (Banja) u subotu, 10.kolovoza s početkom u 19 sati.


Nazočne dame imat će i ovoga puta priliku uživatu u dobroj predstavi, koktelima te glazbi uživo. Naime, zabavljat će ih Lana Hamza s bendom te odlična Sanela Krsmanović sa svojom predstavom "Prekvalifikovana".

 
Ulaz je besplatan a dame će se doma vratiti sa raznim poklon bonovima!

Više informacija na brojeve: 063 284 832/ 063 412 360

Projekt podržali: Općina Kreševo, Stanić Beverages, salon vjenčanica "Arijana", Beauty studio Đina, LoveRich Kryolan, EPS Laštro, Iločki podrumi, Perić d.o.o. Kreševo, pilana Lukić d.o.o., JURIN Design, Metalos d.o.o. Kreševo, Beauty salon D&D, NEVRA prirodna izvorska voda, DOPER Kreševo, Salon vjenčanica "Kristina", KRALJEVIĆ Smile designer

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa