.

U župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Docu kod Travnika svetom misom proslavljen je spomendana svetog Antuna Pustinjaka.

Sutra, 17. siječnja 2019. godine u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Docu slavit će se Sveta misa u povodu spomendana svetog Antuna Pustinjaka. Tom će se prigodom i blagosloviti 16 novih vitraja koji su urađeni tijekom prošle godine.

Ekipa portala "Dolina Lašve info" napravila je priču o travničkom poljoprivredniku Iliji Topaloviću. U videu pogledajte kako se Ilija uspješno nosi s izazovima današnjeg vremena.

Načelnik općine Travnik, Admir Hadziemrić,sa suradnicima je upriličio prijem za 10 mladih osoba koje su se osposobljavale za samostalan rad u organima uprave Općine Travnik u trajanju od 12 mjeseci.

U četvrtak 17. siječnja 2019. godine u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Docu slavit će se Sveta misa u povodu spomendana svetog Antuna Pustinjaka. Tom će se prigodom i blagosloviti 16 novih vitraja koji su urađeni tijekom prošle godine.

TRAVNIK: Hitno potrebna krv!

Hitno potrebna krv našoj sugrađanki Ljubi Mačić.

Iz ureda načelnika Općine Travnik upućena je OBAVIJEST s ciljem povećanja stupnja sigurnosti osoba (turista) na skiljaškim stazama i ostalim lokacijama gdje je zabranjen prometnih motornih sanki.

U Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Travniku večeras je održana večernja Božićna liturgija koju je služio travnički paroh, Goran Živković.

Obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači da su obavezni izvršiti ažuriranje podataka u Registrima (Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata) za 2019. godinu.

Protekle 2018. godine u Travniku je u matičnu knjigu rođenih upisano 544 mališana, a kako su nam saopćili iz Službe za opću upravu i BiZ, od navedenog broja je i 70 zahtjeva za upis djece koja su rođena u inozemstvu.

Stranica 1 od 86

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa