.

TRAVNIK: Opljačkali kladionicu i kafić, izazvali prometnu, zapalili vozilo i uspješno pobjegli

04 Srpanj 2017

Dramatična noć i jurnjava ulicama za drskim kradljivcima dogodila se preksinoć na ulicama u mjestu Polje Slavka Gavrančića kod Travnika, nakon što su maskirane osobe provalile u ugostiteljski objekt i sportsku kladionicu. Sve je, na koncu, kulminiralo i pucnjavom te je povrijeđena jedna osoba, javlja Dnevni avaz. 

Prema službenim informacijama koje su dobijene iz Dežurnog operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srednjobosanske županije (SBK), incident se dogodio jučer oko 3.40 sati.

– Policijsku postajuu Travnik obavijestio je L. D. (54) da su nepoznate osobe s fantomkama na glavama izvršile provalu. On je izašao iz kuće i primijetio da se dvije osobe udaljavaju u nepoznatom pravcu – kazali su iz Dežurnog operativnog centra MUP-a SBŽ.

Tijekom bijega kradljivci, koji u međuvremenu nisu identificirani, koristili su i vatreno oružje.

Nakon što su provalili u objekte i pucali, kradljivci su se vozilom Passat uputili u nepoznatom pravcu. Sve raspoložive policijske ekipe MUP-a SBŽ dale su se u potragu za automobilom.

Na travničkim ulicama scene su bile poput onih iz akcijskih filmova. Za vrijeme bijega od brojnih policijskih patrola, Passat je izazvao i prometnu nesreću na putu M-5 u mjestu Stara Bila.

Međutim, ni to ih nije spriječilo pa su nastavili bježati od policije. Iz pravca Travnika prema Vitezu bjegunci su skrenuli na Vjetrenice prema Zenici. Nedugo poslije policajci su obaviješteni da je na Vjetrenicama zapaljeno vozilo za kojim tragaju, zbog čega su posla imali i zenički vatrogasci. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

Na licu mjesta obavljen je uviđaj, a sa slučajem je upoznata i dežurna tužiteljica Tužiteljstva SBŽ.

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa