.

Za dlaku izbjegnuta tragedija: U eksploziji bombe u Travniku ozlijeđen 18-godišnjak

06 Rujan 2017

Policiji Srednjobosanskog kantona jučer u kasnim popodnevnim satima je prijavljeno da je u bolnicu “Fra Mato Nikolić” u Novoj Bili dovezen mladić sa ozljedama zadobivenim prilikom ekplozije nepoznate naprave.

U Policijsku stanicu Travnik obratio se dežurni tehničar, koji je kazao kako je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen D. S. (1999), nastanjen u Donjem Putićevu, koji je imao ozljede zadobivene u eksploziji u njegovoj obiteljskoj kući, potvrdio je glasnogovornik MUP-a SBK-a Hasan Hodžić.

On je kazao da je mladić nakon ukazivanja liječničke pomoći zadržan na posmatranju u bolnici, a da liječnici zasad nisu dali kvalifikaciju ozljeda.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici kriminalističke policije PU Travnik koji su obavili očevid, a o svemu je obaviješten i dežurni kantonalni tužitelj.

U tijeku je istraga kojom će biti utvrđeno o kakvoj napravi se radi, te utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, navode u policiji.

Prema neslužbenim informacijama, mladić je sam aktivirao napravu, koju je, navodno, prethodno pronašao na smetljištu, a ozljede koje je zadobio nisu životno ugrožavajuće.

Više detalja svakako bi trebalo biti poznato nakon provedenih potrebnih istražnih radnji.

 

/drukciji.ba-faktor.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa