.

Sutra u Centru za kulturu Travnik humanitarna akcija za Elmedinu Čauš

27 Studeni 2017

Motoklub Old Town iz Travnika je poznat po tome što podržava svaki vid humanitarnih organizacija. Ovoga puta organizuju humanitarnu aukciju za Elmedinu Čauš, Travničanku koja je oboljela od karcinoma dojke.

Naime, radi se o prodajnom bazaru – aukciji humanitarnog tipa koja će biti organizirana 28. studenog u 19 sati u Centru za kulturu Travnik.

Kako je kazao član ovog Moto kluba Orhan Ganibegović, na aukciji će se pored umjetničkih slika naći i umjetničke fotografije, sportski rekviziti, suveniri i još mnogo toga, te je to još jedan razlog da posjetite ovu aukciju.

Sve ono što će se naći na aukciji, zainteresirani već ranije mogu pogledati na Facebook profilu MK Old Town Travnik.

U prodaju su puštene i pozivnice koje se mogu kupiti po simboličnoj cijeni od 5 KM u MK Old Town Travnik te u suvenirnici Foto Media.

Ovu aukciju je podržao veliki broj udruženja ali i građana među kojima su JU Centar za kulturu Travnik, Udruženje PRST, PS prijatelji djece Maya, Foto klub FOT Travnik, Akustik bend Aperansa, OMŠ Travnik kao i brojna pravna i fizička lica.

Provjereni voditeljski duo koji čine Adnan Sefer -Sefa i Roberto Zahirović – Rifi je još jedan razlog da dođete te da uz dozu smijeha i pozitivne energije pomognete Elmedini Čauš.

Podsjećamo, Elmedina Čauš iz Travnika ima 29 godina i majka je dječaka od 5 godina i djevojčice od 2 godine. Nakon što je primijetila problem za koje se smatralo da se radi o začepljenju mliječnih sudova, ispostavilo se da se radi o karcinomu dojke.

Elmedina je ovoga utorka imala i drugu operaciju. Ovih dana se očekuju i rezultati biopsije nakon kojih će se točno znati koje kemoterapije su potrebne i u kom pravcu će ići daljnje liječenje.

 

 

/tntportal/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa