.

(FOTO) Travničanin napravio improviziranu laboratoriju za uzgoj marihuane

16 Svibanj 2018

Službenici Sektora krim policije su tragom informacija da je osoba u prigradskom naselju u Travniku napravila improviziranu laboratoriju za uzgoj marihuane, na osnovu pribavljene naredbe općinskog suda Travnik, izvršili pretres stana osobe inicijala A. H. iz Travnika.

Tom prilikom pronađen je drveni odjeljak s instaliranom rasvjetom i obložen aluminijskom folijom zbog bolje refleksije svjetlosti. Također, na dno odjeljka postavljena je zemlja, a pronađena je i posuda s vodom, radi neophodnog zalijevanja koje zahtjeva usjev marihuane, prenosi Grad Busovača.

Prilikom pretresa pronađena je i 1 stabljika za koju se sumnja da je u pitanju indijska konoplja i da je u pitanju probna faza proizvodnje opojne droge.

Osoba je lišena slobode i trenutno je u tijeku kriminalistička obrada osumnjičenog za kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 kaznena djela. Evidentirana su 3 slučaja narušavanja javnog reda i mira i evidentirane su 3 prometne nesreće, u kojima je 1 osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 122 prekršajna naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 45 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 2 vozača, a zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti isključeno je 1 vozilo.

 

 

 

/dnevnik.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa