.

Osnovna škola „Nova Bila“ ispratila još jednu generaciju: Matej Matošević učenik generacije

11 Lipanj 2018

Osnovna škola „Nova Bila“ ispratila je još jednu generaciju, a prvu koja je osnovno školovanje završila po devetogodišnjem planu i programu.

Deveti razred završilo je 18 učenika, a čak njih šestero je imalo odličan uspjeh. Ipak jedan od njih se posebno istaknuo tijekom ovih devet godina, a on je Matej Matošević s prosjekom 5.0.

35077656_10204900406906134_4529506097005854720_n

Ne sjećam se baš prvog dana škole, ali ono što je ostalo u mom sjećanju je taj strah novog okruženja, novog autoriteta, novih izazova. Nisam se osjećao baš ugodno jer sam gledao dosta djece kako plaču za roditeljima kad ulaze u učionicu i rastaju se od njih, otkriva nam Matej.

Sada nakon devet godina pohvala za učenika generacije mu kako kaže predstavlja zadovoljstvo u koje je uloženo puno truda i rada. Matej nakon osnovne škole planira upisati srednju medicinsku školu, nakon koje planira upisati i završiti fakultet te postati liječnik.

To je zanimanje o kojem sanjam skoro kroz cijelu osnovnu školu i nadam se da će mi se san ostvariti, otkriva nam učenik generacije.

Njegova poruka mlađim učenicima je da se potrude postići što bolji uspjeh.

Nadam se da će biti još učenika generacije. To jest teško postići, ali uz trud i upornost to se može i ostvariti, zaključio je Matej.

Čestitamo Mateju, kao i svim drugim učenicima koji se nalaze na jednoj prvoj prekretnici života. Želimo im da koje god zanimanje da odaberu neka ga uspješno i na vrijeme završe te pošteno i časno obavljaju svoj posao.

 

 

/NovaBila.info/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa