.

Priopćenje za javnost Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila-Travnik

06 Veljača 2019

Već mjesec dana su u tijeku radovi na rekonstrukciji dijela podnih površina u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“.

Zbog prirode posla koje treba obaviti u narednim fazama radova, dolazi do promjena u kretanju osoblja, pacijenata i posjetama, kao i općenito u radu bolnice. Naime, od 08.02.2019. godine do 28.02.2019. godine će biti onemogućeno kretanje određenim dijelovima bolnice, zbog čega će bolnica biti primorana na reduciranje usluga, prijem primarno hitnih slučajeva i izmjene u svom funkcioniranju.

Na tom tragu dajemo slijedeće preporuke:

– prilikom dolaska u bolnicu obvezno se pridržavati uputa od strane zaposlenika o pravcima kretanja

– dolazak pacijenata u bolnicu treba biti kroz ulaz u podrumski dio (poliklinički dio) bolnice

– posjete pacijentima se trebaju obavljati komunikacijom putem terase, a broj posjetitelja po pacijentu je maksimalno jedna osoba

Hrvatska bolnica „Dr. fra Mato Nikolić“ nastavlja sa obavljanjem svoje djelatnosti, ali apeliramo na sve, da koliko mogućnosti dozvoljavaju, u naznačenom razdoblju izvođenja radova, iz objašnjenih razloga, usmjere se na veće korištenje usluga drugih zdravstvenih ustanova u SBŽ/ŽSB.

Molimo sve na razumijevanje jer ovakve mjere zahtjeva vrsta radova koja se izvodi, a koji se prvenstveno realiziraju u cilju poboljšanja uvjeta za rad, boravak i liječenje u našoj ustanovi, priopćeno je.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa