Ispiši ovu stranicu

Marko Bošnjak nova je balkanska tinejdžerska zvijezda

05 Srpanj 2016

Pobjednik druge sezone najpopularnijeg dečjeg glazbenog natjecanja u regiji je Marko Bošnjak, 11 godišnji dječak iz Rame

Publika je svojim glasovima odlučila da pobjednik druge sezone Pinkovih zvjezdica bude dječak koji je svojim glasom oduševljavao sve iz nedjelje u nedjelju. Na kraju višesatnog superfinala u kojem su se natjecali najbolji od najboljih voditeljica emisija "Pinkove zvjezdice" priopćila je rezultate posljednjeg presjeka glasova kada su u finišu ostali Martija Stanojković i Marko Bošnjak. Najviše glasova publike dobio je dječak kojeg su na Pinku prozvali “Božje dijete” Marko nije mogao skriti suze! Ostali natjecatelji su ga grlili i čestitali mu na pobjedi. Kroz ovo natjecanje, Marko je pokazao izvanserijski talenat a nerijetko je svojim nastupima izazivao suze članovima stručnog žirija. Marka smo svi zavoljeli zbog njegovog sjajnog glasa, ali i šarma koji posjeduje. Pokazao se kao sjajan imitator, a pred njim je sigurno blistava karijera.

Sad je napokon kraj, ovo je sedamnaesti naš dolazak u Beograd, a on je broj sedamnaest. Možda to nešto znači. Žao mi je što je sada kraj, nedostajaće nam sve ovo, rekla je Markova mama. Marko Bošnjak se posljednji put u superfinalu predstavio pjesmom Jadranke Stojaković “Što te nema”. Publika u studiju za vrijeme njegovog nastupa nije prestajala skandirati.