Ispiši ovu stranicu

Kreševo ove godine domaćin smotre mažoretkinja

29 Svibanj 2018

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješno održanog državnog prvenstva u Kiseljaku, ove godine susjedno Kreševo će ugostiti smotru mažoretkinja.

Organizatori smotre su i ovaj put Kiseljačke mažoretkinje koje su upravo u Kreševu nedavno pokrenule svoju podružnicu.

Prema najavama organizatora, na smotri se očekuju nastupi mažoretkinja iz Novog Travnika, Rame, Travnika, Širokog Brijega, KŠC-a Sarajevo, Kiseljaka i Kreševa.

Kao nešto novo, ali nadasve zanimljivo, publici će se predstaviti i djevojčice uzrasta od 3 do 9 godina koje će se natjecati u disciplini Prvi korak. Vrijedi istaknuti da će događaj pratiti i Europska mažoret asocijacija odnosno da će smotri nazočiti sam predsjednik iste Alen Šćurić kao i predstavnici Hrvatskog mažoret saveza.

Inače, Bosnu i Hercegovinu ove godine u rujnu na europskom prvenstvu koje se održava u Srbiji, predstavljat će ekipe Kiseljaka, Rame, Novog Travnika te Širokog Brijega.

Smotra u Kreševu je planirana u subotu 2. lipnja i bit će podijeljena u dva dijela. Nakon otvorenja u 12 sati uslijedit će defile kroz grad nakon kojega će se sve sudionice preseliti u dvoranu oko 14 sati.