Ispiši ovu stranicu

U Travniku prezentirani programi poticaja zapošljavanja vrijedni više od 60 milijuna KM

25 Veljača 2016

Travnik, 24. veljače 2016. god. U Središtu za cjeloživotno učenje (SCU) na Putićevu održana je prezentacija Programa poticaja zapošljavanja 2016. god koju je organizirao Općinski odbor Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ HDZ BiH Travnik i Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Travnik u suradnji sa Službom za zapošljavanje Županije Središnja Bosna.

Prezentaciju je održao Josip Tolo zamjenik ravnatelja Službe za zapošljavanje koji je nazočnima prezentirao Javne pozive, odnosno, poziv za zapošljavanje mladih bez radnog iskustva i samozapošljavanje kao i subvencioniranje te Programe pripreme za rad kroz obuku stručno osposobljavanje i usavršavanje. Programi obuhvaćaju mlade sa radnim iskustvom ili bez, osobe sa invaliditetom, sezonske poslove, gospodarstvenike naglasio je u prezentaciji.

Da je ovo dobro osmišljen program i prilika za sve osobe koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih a i gospodarstvenike za područja općine Travnik svjedoči broj zainteresiranih onih koji su se odazvali na prezentaciju na kojoj su predstavljene osnovne smjernice i uvjeti koje je potrebno ispuniti prilikom apliciranja na nekih od Javnih poziva. Svi zainteresirani pomoć prilikom apliciranja na neki od Javnih poziva mogu dobiti u općinskoj službi za Zapošljavanje Travnik.  A detaljnije informacije mogu se pronaći na službenoj stranici Federalnog zavoda za zapošljavanje www.fzzz.ba

Travnički vjesnik | SS