Ispiši ovu stranicu

Uvijek vjerni Travnik: Poziv navijačima na poštivanje Dana žalosti

10 Srpanj 2018

Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni HB“ Travnik poziva sve žitelja Travnika na poštivanje Dana žalosti 11. srpnja 2018. godine.

Reprezentacija Hrvatske fantastičnom igrom i odličnim rezultatima na Svjetskom prvenstvu u nogometu priuštila je svim svojim navijačima diljem svijeta, a tako i u našem Travniku, mnogo radosti. Prolazak među četiri najbolje reprezentacije svijeta, nakon niza od pet sjajno odigranih utakmica, rezultiralo je veličanstvenim slavljima diljem općine Travnik i ispunjenjem svih nas osjećajem sreće, ponosa i zajedništva.

Na tisuće navijača Vatrenih u Travniku pratilo je svaku utakmicu sa velikom pozornosti i sa puno emocija, nakon čega su uslijedile masovne proslave pobjeda i prolazaka u daljnje faze natjecanja. Uvjereni smo kako će Hrvatska nastaviti pozitivan niz i u polufinalu, te ući u finale, te tako uveseliti mnoge Travničane.

Ipak, na dan odigravanja povijesne polufinalne utakmice sa Engleskom je dan kada se prisjećamo žrtava genocida u Srebrenici, odnosno Dan žalosti. Stoga, pozivamo sve navijače Hrvatske u Travniku, a i u drugim dijelovima BiH, na praćenje utakmice na način koji priliči Danu žalosti.  Pobjedom u srijedu protiv Engleske radujmo se prolasku u finale, ali i ostanimo dostojanstveni u pobjedi, ne zaboravljajući da je taj isti dan tužan jer se prisjećamo žrtava zločina.

Budimo uz naše Vatrene u još jednoj utakmici, te u nadi i uvjerenju kako ćemo ih zajedno bodriti i u nedjelju u velikom finalu.

 

/Facebook stranca: Uvijek vjerni Travnik/