Ispiši ovu stranicu

U Travniku održana 25. sjednica Vlade KSB

28 Studeni 2019

Jutros je u Travniku održana 25. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna. Nakon dopune dnevnog reda, članovi Vlade KSB raspravljali su ukupno o 41 točki dnevnog reda.

Direktor Agencije za privatizaciju KSB Željko Radoš članovima Vlade prezentirao je Plan poslovanja agencije za 2020. godinu, koji nije usvojen budući da su se članovi Vlade KSB usuglasili da se o istom izjašnjavaju na sljedećoj sjednici Vlade KSB.

Uz Financijski plan poslovanja Agencije za privatizaciju KSB, usvojen i Financijski plan Zavoda za zdravstveno osiguranje KSB za 2020. te Financijski plan Kantonalnog ravnateljstva za ceste za 2020. godinu.

Prijedlog programa javnih investicija Kantona Središnja Bosna za razdoblje od 2020. do 2022. godine također je jednoglasno usvojen od strane članova Vlade KSB.

Usvojene su odluke o izdvajanju sredstava za realizaciju projekta iz oblasti vodoprivrede – Izrada karti poplavnih područja za općinu Kreševo, općinu Travnik, općinu Busovača i općinu Jajce.

Izdvojena su i sredstva za uspostavu RIS, PACS i LIS sustava u Kantonu Središnja Bosna, a na prijedlog Ministarstva zdravstva i socijalne politike.