Ispiši ovu stranicu

Obavještenje općinskog izbornog povjerenstva Travnik - glasanje putem mobilnog tima

02 Listopad 2020

Općinsko izborno povjerenstvo Travnik u okviru priprema za predstojeće Lokalne izbore u 2020. godini, prikuplja podatke o licima koja su radi starosti, bolesti ili invalidnosti vezana za svoje domove, tako da nisu u mogućnosti glasati na redovitom biračkom mjestu i žele da glasaju putem mobilnog tima u mjestu boravka.

Kako je prema važećim propisima određeno, da se ta lica nakon prijave moraju posjetiti kako bi im se uzela pismena izjavu o prihvaćanju glasanja putem mobilnog tima i skenirala medicinska dokumentacija, radi dostavljanja Središnjem izbornom povjerenstvu BiH koja odlučuje i odobrava glasanje putem mobilnog tima, molimo vas da Općinskoj izbornoj komisiji/povjerenstvu Travnik prijavite zainteresirana lica a dostavite nam njihove slijedeće podatke: prezime i ime, datum rođenja, točna adresa i broj telefona/mobitela, općina i mjesto prebivališta a ukoliko su raseljena lica, općinu i mjesto boravišta raseljenog lica.

Podatke o gore navedenim osobama, možete dostaviti najkasnije do 06.10.2020.godine, osobno na šalter broj: 6. Općine Travnik, e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dostavom podataka putem aplikacije Viber i Wats App na kontakt broj 38761751428.