.

Kako javljaju čitatelji portala vitez.info, teška prometna nesreća dogodila se u mjestu Divjak, kod Viteza.

Poduzimajući kontinuirane planske aktivnosti koje su usmjerene na sprečavanje i suzbijanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, dana 26.05.2024. godine oko 20:00 sati policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih PU i PS Travnik i Jedinice za specijalističku podršku MUP-a uspješno su realizirali još jednu akciju, saopćeno je iz MUP-a KSB.

Dana 19.05.2024. godine oko 18,15 sati na magistralnom putu u mjestu Oselište, općina Busovača dogodila se prometna nezgoda.

Sinoć oko 23:10 u travničkom naselju Polje, u ulici Slavka Gavrančića došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo.

Nesreća koja se dogodila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, izazvala je šok među građanima.

Europska policijska agencija Europol saopćila je danas da su u raciji velikih razmjera koja je provedena u Bosni i Hercegovini, službenici za provođenje zakona upali u domove i urede 23 osobe za koje se sumnja da su dio 'užeg kruga' narkobosa uhićenog u studenom 2022. godine, piše Večernji list BiH.

Majka (87) i kćerka (69) preminule su sinoć usljed požara koji se dogodio u obiteljskoj kući u selu Hajkovići kod Zenice, javlja “072info”. Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), do požara je došlo u 3.30 sati.

U poslijepodnevnim satima na dionici magistralnog puta Turbe - Komar došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila, potvrđeno je iz MUP-a SBŽ.

Na stranici MUP-a Kantona Sarajevo objavljeni su detalji o jučerašnjoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovale osobe iz Travnika, odnosno Turbeta.

Danas u 13:50 došlo je do prometne nesreće na autoputu u mjestu Kadarići kod Ilijaša prilikom čega je jedna osoba poginula, prenosi klix.ba

Stranica 1 od 39

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa