.

Festival “Mali Akordi”, najstarija kulturna glazbena manifestacija u Županiji Središnja Bosna, završila je svoje 26. izdanje, donijevši nezaboravne trenutke i sjajne nastupe mladih talenata. Ove godine, vrhunac događanja bio je pobjeda Petre Baškarad, koja je osvojila Grand Prix sa svojom skladbom “Daire”.

Dragi naši, s radošću vas pozivamo na 26. dječji festival MAK, koji će se održati u subotu, 13. travnja 2024. u 19 sati u sportskoj dvorani u Busovači, najavljuje Organizacijski odbor MAK 2024.

U organizaciji Udruženja/Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBK/KSB a u povodu Svjetskog dana bubrega u nedjelju 14.04.2024. u 13,00 sati održat će se 5.Viteška utrka „Vitez trči za svjetski dna bubrega“ .

Povodom Ramazanskog bajrama, jučer su članovi Savjeta MZ Nova Bila Fuad Alibegović i Drago Marjanović te predsjednik MZ Nova Bila Ivica Bajo, posjetili povratničko naselje Brankovac.

Prvi Uskršnji turnir u tucanju jaja "Dolac na Lašvi" u organizaciji Mjesne zajednice Dolac na Lašvi održan je u Docu, u Domu kulture "Ivo Andrić" na Mali Uskrs, povodom proslave patrona filijalne crkve župe Dolac na Putićevu.

 Hrvatska ekološko-planinarska udruga “Sveti Duh” Nova Bila počela je s izgradnjom planinarskog doma na Površju u Pokrajčićima.

Prije nego je došao u Dinamo te postao legenda hrvatskog nogometa, Travničanin Ćiro Blažević izgradio je ime u Švicarskoj.

U petak navečer u Gradskoj dvorani u Vitezu održan je veliki Uskrsni koncert grupe Dalmatino u organizaciji portala Vitez.info i Centralna.ba.

Sinoć, 4. travnja u kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu, u večeri prepunoj emocija održan je, sada se može s pravom kazati, jedinstven glazbeno- scenski spektakl u organizaciji Matice hrvatske Vitez tijekom kojega su otpjevani neki od najljepših stihova s kojim narod u Lašvanskoj dolini živi, a generacije odrastaju, prenosi radiovitez.ba.

Svakodnevni troškovi života rastu iz dana u dan. I dok se potrošačka košarica približava iznosu od 3000 KM, prosječne plaće nisu dovoljne da te troškove pokriju ni 50 posto, piše Večernji list BiH. Građani se snalaze kako mogu, neki dizanjem kredita, a neki ulaze u minus na tekućim računima. I ono najosnovnije brojnima je luksuz.

Stranica 1 od 58

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa