.

Danas se slavi sveti Anto Padovanski, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih svetaca Katoličke crkve. Sveti Antun Padovanski je najbrže proglašen svetim, kanoniziran je nakon samo 11 mjeseci!

Danas u sklopu manifestacije ,,Dani Nove Bile 2022'' održava se Koncert mladih glazbenika.

U organizaciji HKD Napredak Podružnica Novi Travnik i HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u petak, 3. lipnja 2022. godine s početkom u 19 sati u Domu kulture u Novom Travniku bit će otvorena izložba „Stećci – svjetska baština UNESCO-a.“

Udruga maratonaca “HEROJI NE UMIRU” ŽSB i SMŽ, uz potporu udruga iz Domovinskog rata županije Središnje Bosne, kao i načelnika općina, organiziraju 2. Memorijalnu utrku za sve majke Središnje Bosne.

Kazalište mladih "Korifej" iz Nove Bile i JU Pozorište mladih Sarajevo, u srijedu 1.6.2022. godine potpisali su Ugovor o koprodukciji.

Korizma je vrijeme priprave za slavlje Vazma. Pozvani smo intenzivnije slušati Božje riječi i proročki poziv na obraćenje, dublju spoznaju krštenja, živjeti iskustvo pomirenja s Bogom, braćom i sestrama te posegnuti za „oružjem kršćanske pokore“: molitvom, postom i dobrim djelima.

U sklopu manifestacije "Dan općine Travnik 2022." u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Docu 8. travnja 2022. godine održat će se koncert duhovne glazbe "Puče moj" vokalnog sastava "Ad Libitum".

U okviru obilježavanja manifestacije Dan općine Travnik sinoć je održana promocija knjige uspješne književnice Božene Volić, pod nazivom "Travnička trilogija".

Teatar "Talija" Novi Travnik najavio je premijeru predstave "Reci dosta", a radi se o nastavku predstave koja je izvedena u rujnu 2021. godine.

 

Katolički školski centar "Petar Barbarić" Travnik poziva na Korizmeni koncert klape "Dobrkovići".

Stranica 1 od 45

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa