.

“Dani općine Novi Travnik 2024. godine” prepuni su aktivnosti i raznih događaja, a pravi spektakl građane Novog Travnika očekuje večeras, 13. lipnja kada će nastupiti sjajni Dženan Lončarević!

Regionalne glazbene zvijezde stižu u Jajce na Kraljevski festival zabave gdje će u subotu, 22.6. na najljepšoj pozornici uz vodopad Plive nastupiti Crvena jabuka, a u nedjelju, 23.6. Tomislav Bralić i klapa Intrade. Koncerti započinju u 21 sat, a ulaznice su gotovo rasprodane.

Novi Travnik u petak, 14. lipnja očekuje prvo izdanje tzv. "Ladies night" događaja. Ipak, ovaj zabavni koncept evenata za dame, proširen je i na gospodu, kako bi Novotravničanke, ali i Novotravničani zajedno uživali u jednom drugačijem događaju.

“Dani općine Novi Travnik 2024. godine” prepuni su aktivnosti i raznih događaja, a pravi spektakl građane Novog Travnika očekuje u četvrtak, 13. lipnja kada će nastupiti sjajni Dženan Lončarević!

"2. predškolska olimpijada" SBK/KSB 2024. naziv je maifestacije koja se ove godine održava u Travniku, a u organizaciji JU Obdanište Travnik i JU Centar za kulturu Travnik, odnosno PSKC „Pirota“.

“Dani općine Novi Travnik 2024. godine” prepuni su aktivnosti i raznih događaja, a pravi spektakl građane našega grada očekuje u četvrtak, 13. lipnja kada će na Trgu ispred Općine nastupiti sjajni Dženan Lončarević!

U petak je Općina Travnik u suradnji s Centrom za kulturu općine Travnik organizirala sportsko – zabavnu manifestaciju pod nazivom „Pozdrav raspustu“.

U okviru programa Dani općine Novi Travnik, na Gradskom bazenu, očekuje nas prvo izdanje događaja Ladies & Gentlemen Night.

Općina Travnik u suradnji s Centrom za kulturu općine Travnik organizira sportsko – zabavnu manifestaciju pod nazivom „Pozdrav raspustu“.

Kids Hack Day program u organizaciji Malog programera, Udruženja građana iz Travnika koje se bavi edukacijom mladih u informacijskim tehnologijama, ove godine će se održati 15. lipnja i okupiti više od 1.000 djece osnovnih škola iz Travnika i čitave Bosne i Hercegovine na Središnjem gradskom trgu.

Stranica 1 od 26

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa