.

Konzulat Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Vitezu od 1. prosinca radi po novim uvjetima. Obavijest prenosimo u cijelosti.

U ponedjeljak, 22. studenog 2021. godine u Travniku pod predsjedanjem Josipa Kvasine (HDZ BiH) održana je 23. sjednica Sabora Županije Središnja Bosna na kojoj je usvojen Prijedlog izmjena Proračuna ŽSB za 2021. te Nacrt Proračuna ŽSB za 2022. godinu.

Danas je u Travniku održana 103. sjednica Vlade Županije Središnja Bosna na kojoj je na prijedlog resorne ministrice financija Mirjane Plavčić (HDZ BiH) usvojen Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Županije Središnja Bosna za 2021. godinu te Nacrt proračuna Županije Središnja Bosna za 2022. godinu. Obje donesene odluke upućene su Saboru ŽSB na usvajanje.

U Planinarskom domu "Erik Brandis" na Galici-Vlašić Aktiv ravnatelja osnovnih škola ŽSB koji nacionalni plan i program izvode na hrvatskom jeziku upriličili su svečani ispraćaj u mirovinu dugogodišnjeg pomoćnika ministra u Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB gospodina Zorana Matoševića.

Treći dan intenzivnih padalina je počeo a dežurne službe u Kiseljaku su imale još jednu neprospavanu noć. Ipak, situacija je stabilna, kako u središtu općine tako i po drugim naseljima, prenosi artinfo.ba

Općina Novi Travnik započela je s implementacijom projekta “Sanacija i rekonstrukcija vanjske ovojnice – ravnog krova Sportske dvorane”, prenosi Drukčiji radio.

TRAVNIK: Danas 102. sjednica Vlade KSB

U zgradi Vlade KSB u Travniku u tijeku je 102. sjednica Vlade KSB na kojoj predložen sljedeći dnevni red:

Svjedok Zdravko Matošević je rekao da je u tom periodu bio pomoćnik zapovjednika prateće jedinice Viteške brigade Hrvatskog vijeća obrane (HVO), u kojoj je obavljao dužnost političkog djelatnika, a da je kasnije radio u Sigurnosno-informativnoj službi (SIS). Napad na Križančevo Selo je promatrao iz mjesta Gradina, koje se, prema njegovoj procjeni, nalazilo na pet kilometara zračne udaljenosti.

Turistička zajednica Županije Središnja Bosna (ŽSB) i Regionalna razvojna agencija REZ spremni su za izgradnju druge dionice biciklističke staze duge 98 km od Lašve do Jajca u okviru projekta “Staza stare pruge”.

101. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna bit će održana u četvrtak, 28. listopada 2021. godine, s početkom u 9 sati, u prostorijama Vlade KSB u Travniku.

Stranica 1 od 107

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa