.

Konzulat Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Vitezu,OBJAVLJUJE BIRAČIMA NA IZBORIMA ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR

U okviru obilježavanja tradicionalne vjersko-kulturne manifestacije 510. “Dani Ajvatovice”, jutros je iz Karaule, nedaleko od Turbeta u središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, krenulo oko 75 konjanika, koji će nakon prolaska kroz Donji Vakuf nastavili put ka Pruscu, gdje će sutra biti održan središnji dio manifestacije, prenosi tntportal.ba.

Premijer Kantona Središnja Bosna Tahir Lendo sazvao je za četvrtak, 25. lipnja 2020. godine s početkom u 9 sati 46. sjednicu Vlade Kantona Središnja Bosna koja će se održati u Travniku.

U Franšiznom centru u Vitezu održana je 12. redovita sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS).

Potpredsjednica HDZ-a i nositeljica liste za XI. izbornu jedinicu na izborima za Sabor Republike Hrvatske Zdravka Bušić, posjetila je danas Travnik, odnosno Novu Bilu gdje se susrela s prim. dr. Velimirom Valjanom, ravnateljem hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić”, te nakon toga održala sastanak s dužnosnicima HDZ-a BiH iz Županije Središnja Bosna.

Jučer, 22. lipnja 2020. godine, održana je redovita sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna, pod predsjedanjem predsjednika Radoje Vidovića.

Od lipnja ove godine počinje implementacija projekta “Staza stare pruge” na lokacijama općina Kantona Središnja Bosna – u općinama Busovača, Vitez, Travnik, Donji Vakuf i Jajce.

Na lokalitetu Duboki potok, u općini Skender Vakuf/Kneževo, na nepristupačnoj lokaciji, pronađeni su posmrtni ostaci iz proteklog rata, a pretpostavlja se da se na tom mjestu nalaze posmrtni ostaci više osoba.

Na prijedlog resornog ministarstva financija Vlada ŽSB je na današnjoj 44. sjednici usvojila Rebalans proračuna ŽSB za 2020. godinu u ukupnom iznosu od 214 milijuna KM. U odnosu na prvobitno planiranih 219 milijuna KM, danas usvojenim Rebalansom proračuna ŽSB planirani su prihodi i rashodi manji za 5 milijuna KM.

Služba za zapošljavanje KSB vraća se na uobičajen režim rada putem šaltera kada je u pitanju rad sa strankama.

Stranica 1 od 98

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa