.

Istraživanje koje je sprovela kompanija SportsCover Direct upravo je otkrilo najbolje ocijenjena skijaška odmarališta u EUropi, a dva iz Bosne i Hercegovine našla su se na listi.

Današnji izbornik Crne Gore i legendarni hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih veznih nogometaša svih vremena zemalja bivše Jugoslavije Robert Prosinečki gostovao je u Youtube emisiji "Mojih TOP 11 sa Nebojšom Petrovićem".

Prošli tjkedan, južna država Tamil Nadu uvela je zabranu nakon što su laboratorijski testovi potvrdili prisutnost supstance koja izaziva rak, rodamina-B, u uzorcima poslanim na testiranje.

Posljednjih godina društvene mreže postale su nezaobilazan kanal komunikacije, a njihov utjecaj proteže se na različite sfere društva, pa ne iznenađuje što su se i brojni političari pridružili ovom globalnom fenomenu. Kazneno-popravni zavod Zenica također je u tom društvu te je već objavio tri videa na svom TikTok profilu.

Travničanin Adin Pinjo prije samo nekoliko mjeseci završio je svoj dvogodišnji projekt konverzije kombija u kampera. Od ideje do realizacije put je bio dug, a u svoj prvi automobil u životu uložio je dosta truda, znanja i financija. Sada putuje širom BiH bez brige gdje će spavati, prenosi klix.ba.

Selvedina Bašić iz Travnika vlasnica je zanimljivog brenda koji je nazvala “Baška”, a koji se bavi proizvodnjom unikatnih torbi od recikliranih materijala.

Čini se kako je proteklih dana u susjednoj Hrvatskoj prelako "odletio" novac onih koji su željeli ulagati u kriptovalute ili su mislili da ih čeka neka brza zarada pa su kliknuli na nešto, ostavili e-adresu, bankovni račun i tako dalje. Iako je riječ o ozbiljnijim ljudima, jer najmlađi među njima ima 47 godina, a najstariji 73, očito je glad za lakom zaradom jednaka kod svih, a kad se sve čini tako jednostavno - gasi se i razum.

Ambasador prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, fotograf Boris Trogrančić ovoga puta nas svojim fotografijama vodi na padine Vlašića, do rijeke Ilomske i predivnog vodopada Buka, skrivenog u šumi na nadmorskoj visini od oko 750 metara, prenosi punkufer.dnevnik.hr.

Danas je Pepelnica ili Čista srijeda kojom počinje korizma, vrijeme od 40 dana, ne računajući nedjelje, kao poseban oblik pokorničke priprave kršćana za proslavu Uskrsa koji se ove godine slavi 31. ožujka 2024. godine

Danas obilježavamo Svjetski dan radija. Spomen je to na početak emitiranja UN-ova radija koji je porukom “Ovo su Ujedinjeni narodi. Obraćamo se ljudima svijeta”, počeo emitiranje 13. veljače 1946.

Stranica 1 od 33

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa