.

Jutro je svanulo pretežno vedro. Po kotlinama i uz riječne tokove ima magle, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

Prije podne u našoj zemlji je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost sa maglom po kotlinama i uz riječne tokova, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

U razdoblju od 1. studenog ove godine do 1. travnja 2022. godine na teritoriji Bosne i Hercegovine zakonski je obvezno posjedovanje i korištenje zimske opreme i to bez obzira na vremenske uvjete.

Danas se u našoj zemlji očekuje oblačno vrijeme sa kišom u većini područja. Padavine uglavnom slabog do umjerenog intenziteta.

Jutros je u našoj zemlji bilo oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

U ozračju blagdana Uzvišenja Sv. Križa, o perspektivama i izazovima Franjevačke provincije Bosne Srebrene razgovarali smo s provincijalom fra Jozom Marinčićem.

Jutros je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje je registrirana i slaba kiša. U Hercegovini nešto manje oblačnosti i sunčanije, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

Jutros je u našoj zemlji umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u središnjim, istočnim i zapadnim područjima Bosne i u Hercegovini, prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

Prema izvješću Federalnog hidrometeorološkog zavoda jutros je u našoj zemlji pretežno vedro.

Šef Delegacije EU u BiH Johann Sattler danas će posjetiti korisnike EU4Business i EU4Agri projekata u Ribniku, Mrkonjić Gradu, Jajcu i Travniku.

Stranica 1 od 117

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa