.

Euharistijskim slavljem u sjemenišnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Travniku u ponedjeljak, 10. lipnja 2024. godine, u 11:15 sati obilježen je kraj nastavne godine za učenike predmetne nastave Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik.

Gimnazija Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Travnik objavljuje poziv na upis učenika koji prenosimo u cijelosti.

Samostalni strukovni sindikat pedagoga, pedagoga-psihologa SBK/KSB je u srijedu, 12.06.2024. godine na Internacionalnom univerzitetu Travnik održao skupštinu na kojoj je donesena odluka o preregistraciji u Strukovno udruženje pedagoga, pedagoga-psihologa, psihologa SBK/KSB u svrhu šireg dijapazona.

Srednja škola “Travnik” Nova Bila objavljuje poziv za upis učenika u prvi razred za školsku 2024./2025. godinu koji prenosimo u cijelosti.

Iako kišni, danas 12.6., dan u Travniku je “obojen” lijepotom dječije radosti, osmijeha, prelijepe energije i sportskih vrijednosti u PSKC “Pirota Travnik.

Pod predsjedanjem federalne ministrice obrazovanja i znanosti Jasne Duraković, u Mostaru je održana 1. konstituirajuća sjednica Koordinacije ministara obrazovanja i nauke/znanosti u Federaciji BiH na kojoj je usvojen Memorandum o razumijevanju te Poslovnik o radu, prenosi FENA.

U subotu, 15. lipnja, od 11:00 do 18:00 sati, Travnik će biti domaćin petog izdanja "Kids Hack Day", inovativnog događaja koji se realizira u organizaciji udruženja "Mali programer" i Općine Travnik.

Federalna ministrica obrazovanja i znanosti prof. dr. Jasna Duraković zakazala je 1. konstituirajuću sjednicu Koordinacije ministara obrazovanja i nauke/znanosti u Federaciji BiH za danas, 11.06.2024. godine.

U petak, 7. lipnja 2024. godine u Auli KŠC "Petar Barbar Barbarić"" Travnik održana je Završna svečanost vrtića ,,otac Ante Gabrić" u Travniku koji djeluje u sklopu Centra.

Internacionalni univerzitet Travnik organizira jednodnevnu edukaciju na temu ”Bespovratna sredstva iz EU fondova su Vam dostupna” koja će se održati 13.06.2024. godine (četvrtak) od 11:00 do 16:00 sati.

Stranica 1 od 44

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa