.

Općina Travnik uputila je obavijest za stanovnike glavne ulice u Travniku.

U nedjelju, 19. svibnja, u sjemenišnoj crkvi Sv. Alojzija Gonzage u Travniku, održano je zahvalno misno slavlje u prigodi 150. godišnjice rođenja sl. Božjeg Petra Barbarića, piše nedjelja.ba.

Jutros je u središnjim i istočnim područjima bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima sunčano uz malu oblačnost.

Nakon odluke Vlade Republike Hrvatske o nastavku pomoći za obnovu Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić“ u Travniku, 17. svibnja potpisan je ugovor s odabranim izvođačem.

U nedjelju 19. svibnja župa Duha Svetoga u Novoj Biloj proslavila je svoj patron i 50 godina postojanja.

U tijeku je obilježavanje Dana Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić" Travnik i 150 godina od rođenja sluge Božje Petra Barbarića.

Vjernici iz župa Sv. Leopolda Mandića u Briješću i Uznesenja BDM na Stupu hodočastili su 18. svibnja u Travničko sjemenište, Guču Goru i Novu Bilu, piše nedjelja.ba

Župa Svetog Duha u Novoj Biloj ove godine slavi 50 godina postojanja. Tim povodom iz travničke župe u Novoj Biloj pozivaju sve vjernike da uveličaju slavlje.

Središnje izborno povjerenstvo (SIP BiH) Bosne i Hercegovine usvojilo je na jučerašnjoj sjednici odluku o primjeni pilot projekta za Lokalne izbore u BiH, koji su zakazani za 6. listopad ove godine.

Sinoć su maturanti Mješovite srednje ekonomsko-ugostiteljske škole u Travniku proslavili kraj srednjoškolskog obrazovanja.

Stranica 1 od 465

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa