.

Vokalni sastav Ad Libitum održat će 20. prosinca 2022. "Božićno-novogodišnji koncert" u Velikoj sali Centra za Kulturu Travnik, a ove godine će im se kao gosti na sceni pridružiti klapa Bratovština iz Hercegovine.

Ad Libitum je osnovan 2019. godine a čine ga pet ženskih vokala: Sanja, Andrijana, Lucija, Sandra i Ivona. One kažu kako je ovo sastav u kojem mogu nesputano raditi I izražavati svoju kreativnost neograničene vanjskim faktorima a jedino što je njima važno jest da njihove izvedbe budu na što višoj umjetničkoj razini. Želja im je da ovoj sredini ponude nešto novo, suvremeno ili tradicionalno te da što šire mase zainteresiraju za glazbenu umjetnost. Vokalni sastav Ad Libitum do sada je sudjelovao u mnogim projektima, kako samostalnima tako i u ulozi gosta.

Međutim, jedan od njih im je postao zaštitni znak i lagano postaje tradicija u Travniku, a to je upravo Božićno-novogodišnji koncert s kojim su se 2019. prvi put predstavile svojoj publici.

 

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 28. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine, u 9 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

Obavijest iz Općine Travnik o oštećenju mosta prenosimo u cijelosti.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 27. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u ponedjeljak, 7. studenog 2022. godine, u 10 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

Proteklog vikenda oskrnavljeno je spomen obilježje na Pješčari, kod Travnika, na mjestu gdje je u očuvanju slobode hrvatskog naroda i Bosne i Hercegovine poginulo 69 hrvatskih bojovnika, a više od 100 ih je ranjeno.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 26. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u srijedu, 26. listopada 2022. godine, u 10 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

U subotu, 22. listopada 2022. godine u crkve Svetog Ivana Krstitelja u Travniku služena je sveta misa za žrtve partizanskih zločina počinjenih u Travniku 1944. godine.

U povodu obljetnice 100 godina od osnivanja nogometnog kluba u Travniku u četvrtak, 20. listopada 2022. godine u Ex Pontu- Rodna kuća Ive Andrića održat će se "O travničkom nogometu - priča Rusmira Agačevića." 

Iz Službe za zajedničke i komunalne poslove obavještavaju građane da se ovih dana vode aktivnosti na postavljanju dodatne horizontalne i vertikalne signalizacije kojom se unapređuje bezbjednosti prometa na području naše općine.

U sudaru automobila i autobusa u Platu u četvrtak poslijepodne, tragično je u 55. godini života preminuo Fra Ivo Kramar, gvardijan Franjevačkog samostana u Pridvorju i policijski kapelan, te član Franjevačke provincije Bosne Srebrene, inače rođen u Travniku. Od njega se opraštaju brojni prijatelji, vjernici, obitelj…

Stranica 1 od 129

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa