.

U Nadbiskupskom ordinarijatu u Sarajevu 1939. započeo je informativni biskupijski postupak za proglašenje blaženim Petra Barbarića, uzorna travničkog sjemeništarca, rodom iz Hercegovine, čiju smo 127. obljetnicu smrti vidjeli kao prigodu prisjetiti se tijeka kanonskog procesa, piše Katolički tjednik-nedjelja.ba.

U Rodnoj kući Ive Andrića, "Ex Ponto - mjesto susreta" održat će se književna večer s poznatim Travničaninom Rusmirom Agačevićem Rusom.

U organizaciji udruženja Endoskopskih Kirurga Bosne i Hercegovine u JU Bolnici Travnik danas je održana radionica “Laparoskopske kolorektalne operacije. Kako ja to radim!”, prenosi travnik.ba

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB dalo je suglasnost za obilježavanje i korištenje bibliobus stanica u dvorištima osnovnih škola na području općine Travnik, navode iz JU Gradska biblioteka Travnik.

Napokon je završena i naša sala onakva kakva naša djeca i zaslužuju i nije mogao bolji Bajramski poklon našoj djeci od ovoga, navode iz OŠ "Turbe".

Hrvatsko kazalište Travnik gostuje na Sceni Vidra u Zagrebu u subotu, 13. travnja 2024. godine u 20 sati, s predstavom nastaloj po motivima Elvisa Bošnjaka "Oblaci", u režiji Ante Bilića.

Liječnik interne medicine i neurofiziolog dr. Ranko Rajović danas je bio gost emisije Nedjeljom u 2, a tema je bila odgoj djece. Nakon što je uvodno ispričao o pozadini svoje karijere te kako i zašto se odlučio posvetiti baš djeci, ispričao je nešto i o njihovim navikama, donosi Zagreb.info.

Majka (87) i kćerka (69) preminule su sinoć usljed požara koji se dogodio u obiteljskoj kući u selu Hajkovići kod Zenice, javlja “072info”. Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), do požara je došlo u 3.30 sati.

Danas, 11. travnja 2024. godine, u Osnovnoj školi "Gromiljak" u Kiseljaku održano je "Županijsko natjecanje iz prirode i društva" za učenike 4. razreda.

Katolički školski centar "Petar Barbarić" Travnik objavio je literarno-likovni natječaj “Stazama Petra Barbarića”.

Stranica 1 od 167

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa