.

Nakon Viteza, Nove Bile, Dubravice, Busovače, Kaštel Kambelovca i Žepča, predstava ,,Pidžama za šestero” izvedena je i u Somboru (23.10.2021.).

Sinoć je u prostorijama rodne kuće Ive Andrića održana promocija knjige “Na Vrbasu tekija” Josipa Mlakića.

U srijedu 13. listopada 2021. godine u sali JU Hrvatski kulturni centar Nova Bila održano je predavanje na temu „KARCINOM DOJKE“ u organizaciji Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH općinska organizacija Travnik.

Danas, 13. listopada 2021. godine u 19 sati u hotelu Mostar bit će upriličeno predstavljanje knjige fra Ike Skoke "Franjevci u djelima Ive Andrića", prenosi Večernji list.

"Svjetlo riječi" donosi priču o duhovnom putu vjere Bože Klarića iz travničke župe sv. Petra i Pavla u Brajkovićima pod nazivom "Mi smo vremena" koju prenosimo u cijelosti.

Zajednica žena „Kraljica Katarina Kosača“ općinska organizacija Travnik u srijedu 13. listopada 2021. godine organizira predavanje na temu „KARCINOM DOJKE“.

Teško se odlučiti od čega krenuti u predstavljanju ovog momka. Možda je to činjenica da je prvi državljanin Bosne i Hercegovine koji je osvojio prestižnu Rhodes stipendiju Univerziteta New York u Abu Dabiju. Ona se dodjeljuje već 120 godina i Munibu je pošlo za rukom da je dobije i time sebi otvori vrata Univerziteta Oxford.

U petak, 7. listopada 2021. godine u čitaonici Gradske biblioteke Travnik održana je press konferencija povodom početka kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2021“.

U Matici rođenih crkve Svetoga Ivana Krstitelja u Travniku župnik Juraj Pušek upisao je, pod rednim brojem 70, da je Ivan Andrić, zakoniti sin podvornika Antuna Andrića i majke Katarine (rođene Pejić) rođen 9. listopada 1892. godine u Travniku ulica Zenjak br. 13.

Danas, 6. listopada 2021. godine u 18 sati, u prostorijama HKD Napredak u Travniku bit će predstavljena knjiga „Fotomonografija Polje Slavka Gavrančića“ autora Stipe Filipovića.

Stranica 1 od 130

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa