.

Razbojništvo nad djelatnicom sportske kladionice

10 Lipanj 2016

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 10.06.2016. godine.

 

Kriminalitet

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB  prijavljeno je 1 kazneno djelo, a radi se o kaznenom djelu razbojništva.

Dana 09.06.2016. godine oko 22,05 sati u PS Vitez prijavljeno je razbojništvo nad radnicom sportske kladionice „5 Plus“, koja se nalazi u ulici Josipa Kurevije u Vitezu. Prema prijavi, razbojništvo je izvršila nepoznata muška osoba, koja je uz prijetnju pištoljem od radnice oduzela određenu količinu novca, nakon čega se udaljila u nepoznatom pravcu. Odmah po prijemu prijave izvršena je blokada šireg područja grada, te je vršena pojačana kontrola vozila i osoba, dok su službenici kriminalističke policije PU Travnik izvršili uviđaj i nastvaljaju sa poduzimanjem drugih istražnih radnji na otkrivanju izvršitelja.

Naknadno rasvijetljena kaznena djela

Službenici policijske stanice Vitez otkrili su izvršitelja kaznenog djela krađe koja je izvršena dana 06.06.206. godine krađom rebrastog lima sa objekta vlasništvo preduzeća Baumant d.o.o. Vitez. Osumnjičeni za ovo kazneno djelo je M.S. rođen 1995.godine iz Viteza, protiv kojeg će biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu županijskom tužiteljstvu Travnik.

Javni red i mir

Evidentiran je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Sigurnost prometa

Dogodilo se 10 prometnih nezgoda u kojima su 2 osobe lakše povrijeđene.

Iz prometa je isključeno 1 vozilo i 2 vozača motornih vozila, uručena su 82  prekršajna naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirana su 82 slučaja prekoračenja dozvoljene brzine.

Travnički vjesnik|VM

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa