.

Preminuo Željko Kopanja

08 Kolovoz 2016

Željko Kopanja, direktor i vlasnik Nezavisnih novina, Glasa Srpske i radio postaja Nes i Castra Nes, preminuo je danas od posljedica srčanog udara.

Dok se nalazio u svojoj vikendici u kanjonu Ugra, Kopanja je doživio težak srčani udar. Helikopterom je prevezen do Univerzitetsko bolničkog centra u Banjaluci, ali je udar bio fatalan.

Željko Kopanja je u Kotor Varoši 1954. godine. Završio je ekonomiju, a novinarsku karijeru počeo u banjalučkom Glasu, današnjem Glasu Srpske. Za vrijeme rata radio je kao novinar beogradskog Telegrafa. Po završetku rata utemeljuje Nezavisne novine, koje su većinski vlasnik Glasa Srpske, i sklopu kojih rade i radio-postaje Nes Radio i Castra Nes.


" U Univerzitetski klinički centar RS-a zračnim medicinskim transportom u 16:42 sati dovezen je Ž.K. (1954) s kliničkom slikom akutnog zastoja kardiovaskularnog sustava, bez očuvanih vitalnih funkcija. Služba intenzivne medicine, osoblje prijemne internističke ambulante i dežurni kardiolozi su odmah počeli proces reanimacije koji nije doveo do poboljšanja. Bolesnik je preminuo u 17:37", Priopćili su iz UKC Banja Luka.


Vrijeme i mjesto pokopa Željka Kopanje bit će naknadno obznanjeni. /dnevnik.ba i travnicki.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa