.

Na kupalištu doživio moždani udar i preminuo

30 Kolovoz 2016

KONJIC – Tijelo Hajre Polimca rođenog 1960. godine iz Sarajeva izvučeno je u subotu poslijepodne iz Jablaničkog jezera u mjestu Ostrožac, a liječnička ekipa je konstatirala smrt.

Nakon prijave ovog slučaja, sumnjalo se na utapanje, a kasnije se ispostavilo da je Polimac vjerojatno doživio moždani udar uslijed čega je i nastupila smrt.

Policijska postaja Konjic zaprimila je u subotu oko 16.30 sati prijavu da se nepoznata osoba utopila u jezeru nakon čega su na mjesto događaja odmah upućeni pripadnici policije i ekipa Hitne pomoći. Liječnička ekipa nije mogla ništa uraditi te je konstatirana smrt. Pripadnici policije su po nalogu dežurne tužiteljice Sanje Šurković obavili očevid i utvrdili identitet stradale osobe.

“Policijska ekipa je na mjestu događaja izvršila očevid i uzela izjave od svjedoka događaja. Prva pristigla prijava glasila je na utapanje, a liječnica koja je pregledala tijelo izjavila je kako se prema izgledu tijela i na osnovu izjava svjedoka, sumnja na moždani udar. Obzirom da nema tragova nasilja, neće se raditi obdukcija tijela”, izjavila je tužiteljica Šurković. Tijelo je nakon istrage predano obitelji radi organiziranja pokopa.

/dnevni-list.ba/

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa