.

Trojica Travničana uhapšena za paljenje kladionica u Uskoplju

06 Ožujak 2020

Policijski službenici u SBŽ-u operativnim radom na terenu došli su do saznanja da su tri osobe, iz za sada nepoznatih razloga, na području Uskoplja zapalile sedam objekata u kojima su se nalazile kladionice.

Dodatnim radnjama ustanovljeno je da su sve tri osobe s područja općine Travnik. Policijski službenici su iste lišili slobode i u tijeku je kriminalistička obrada, piše travnicki.info.

Podsjećamo, dana 06.03.2020.,oko 02,40 sati, u Policijsku postaju Uskoplje prijavljeno je da su od strane nepoznatih osoba na području Uskoplja, u 7 objekata u kojima se nalaze sportske kladionice, bačene zapaljive tečnosti koje su izazvale vatru, uslijed čega je na objektima pričinjena materijalna šteta.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te pristupili poduzimanju intenzivnih mjera i radnji iz svoje nadležnosti. Na lice mjesta izašli su i pripadnici Vatrogasnog društva Uskoplje koji su ugasili vatru.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno izvršili su uviđajne radnje na licu mjesta, te poduzimaju i druge aktivnosti u cilju rasvijetljavanja navedenih događaja, priopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa