.

Unapređenje suradnje VTK BiH i Privredne komore Austrije

19 Veljača 2016

Predsjednik Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine doc.dr.sc. Bruno Bojić i generalni sekretar Zdravko Marinković posjetili su Privrednu komoru Austrije i razgovarli sa direktorom Karl-Heinzom Dernoschegom o unapređenju suradnje dvije komore s ciljem unapređenja ekonomske suradnje dvije zemlje.

 

Predstavnici Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine su čelnicima Privredne komore Austrije prezentirali pokazatelje vanjskotrgovinske razmjene dvije zemlje, aktuelne projekte Komore i plan aktivnosti u 2016. godini. Na sastanku je razgovarano i o dualnom sistemu obrazovanja i mogućnostima za unapređenje suradnje.

Predstavnici austrijske komore su se zahvalili na posjeti i izrazili spremnost za suradnju na projektima koji će intezivirati ekonomsku suradnju i investicije u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je dogovorena uzvratna posjeta predstavnika Privredne komore Austrije i austrijskih privrednika Bosni i Hercegovini. U okviru posjete privredne delegacije, Vanjskotrgovinska komra BiH će organizarti poslovne susrete sa bh. privrednicima s ciljem unapređenje postojeće suradnje i stvaranja novih poslovnih prilika.

komorabih.ba

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa