.

Poziv bh. firmama za poslovnu posjetu sajmu FruitLogistica 2016

05 Siječanj 2016

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Switzerland Global Enterprise (SIPPO) i projektom „Podrška trajnim rješenjima Revidirane strategije za provedbu Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma“ kojeg implementira UNDP, organizira posjetu gospodarske delegacije Bosne i Hercegovine sajmu FruitLogistica u Berlinu, koji se održava od 03. do 05.02.2016. godine.

 


Tijekom boravka u Berlinu, bh. kompanije će imati priliku učestvovati u posjeti veletržnici u Berlinu koju organizira Switzerland Global Enterprise (SIPPO) za izlagače na sajmu i posjetitelja sajma FruitLogistica 2016.

Switzerland Global Enterprise (SIPPO) će, u suradnji sa Institutom za edukaciju VTKBIH – ECOS, organizirati i seminar „Fit to Fair“ na kojem će učestvovati svi bh. posjetioci sajma Fruitlogistica 2016, s ciljem pripreme istih za sastanke sa potencijalnim partnerima u Berlinu i njihovu posjetu sajmu.

Pored navedenih aktivnosti, za vrijeme održavanja sajma, bh. kompanije će posjetiti i sajamsku halu u kojoj se izlaže oprema za pakiranje i etiketiranje voća i povrća (Fresh Conex), posjetiti ostale potencijalne kupce i pokušati dogovoriti nove i konkretne poslove sa inozemnim izlagačima.

Troškovi hotelskog smještaja za po jednog predstavnika bh. kompanija – posjetitelja sajma bit će plaćeni od strane UNDP projekta. Troškovi puta i ostali troškovi poput dnevnica predstavnika kompanija, tijekom boravka u Berlinu, će snositi firme – učesnice u gospodarskoj delegaciji. Bh. kompanije-posjetitelji sajma FRUITLOGISTICA 2016 će samostalno organizirati prijevoz za svoje predstavnike. Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine snosit će troškove nabave ulaznica za sajam i kataloga izlagača sajma, te će u suradnji sa ECOS-om organizirati i gore navedeni seminar.

Zainteresirani za posjetu sajmu FruitLogistica 2016, potrebno je da najkasnije do 08.01.2016.godine dostave svoju prijavu. Detaljnije informacije se mogu vidjeti na web stranici Vanjskotrgovinske komore BiH (www.komorabih.ba).  /o.t./

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa